Vår senaste undersökning *ej vetenskaplig…host* har visat att huvudvärk är världens näst jobbigaste företeelse, på god tvåa efter att driva ett byggprojekt från start till mål. Misströsta ej, ta ett djupt andetag – du är inte ensam, vi finns här för att kapa smärtan.

Wigroup startades med insikten om att det finns en djungel därute, en djungel av snårig av lagar, regler, förordningar och ständiga förändringar, bygglovsdjungeln. För gemene hen korsas denna djungel kanske aldrig, kanske någon enstaka gång eller rätt ofta faktiskt. Oavsett om det är första eller hundrade gången du ska igång med ett byggprojekt finns det ett värde av att ta hjälp att ta sig igenom.

Hur kom vi till?

Alla projekt är olika och alla projekt är unika. Med den tidigare erfarenheten som bygglovschef i olika kommuner insåg Boris ”Boki” Petrusic utmaningen för den privata sektorn att smidigt få till rätt handlingar för en effektiv och lyckad bygglovsprocess. Med insikten om detta startades Wigroup!

Vår målsättning är att fantastiska idéer inte ska stjälpas på grund av snåriga regler eller dåliga underlag och ansökningar. Vi står därför startklara att hjälpa dig med hela eller delar av det förberedande arbetet inför byggnation.

Våra arkitekter finns här för att fram anpassade och godkända ritningsunderlag för såväl privatbostäder som industriprojektering. För lyckade ritningsunderlag krävs alltid anpassning och förhållning till gällande lagar, regler och planbestämmelser. Som kund hos Wigroup kan du känna dig trygg att få underlag av högsta kvalitet som tagit hänsyn till dina önskemål och förutsättningarna på just din tomt.

Att gå från ritning till färdig bygglovsansökan kan vara en av de mest krävande passagerna i bygglovsdjungeln. Genom att vara länken mellan dig, ditt projekt och berörda myndigheter ser vi till att du snabbt och tryggt ska få till din ansökan på ett kvalificerat sätt. Vi hjälper dig med hela ansökan, kompletterande underlag såväl som eventuell överklagan av beslut.