Vi grundade Wigroup med insikten om att det finns en bygglovsdjungel där ute som stjälper fantastiska idéer och investeringar. Snåriga lagar, regler, förordningar och ständiga förändringar gör det till en extremt krävande process oavsett om det är ert första byggprojekt eller hundrade.

Boris Petrusic, grundare och Haris Fazlic, vd.

Som ett företag med en hög kompetens inom arkitektur, Fastighetsutveckling och bygglovsjuridik, ser vi det som en viktig uppgift att arbeta nära våra kunder för att förverkliga deras drömmar och visioner. Genom att kombinera vår expertis med kundens mål, är vi en viktig del i den perfekta planen för att uppnå framgångsrika resultat.

Vi har en visionär syn på branschen och vad som är möjligt, och vi är alltid redo att utforska nya idéer och tekniker för att göra våra kunders projekt till verklighet. Genom att förstå våra kunders unika behov och önskemål, arbetar vi hårt för att utveckla kostnadseffektiva och hållbara lösningar.

Vårt personliga och engagerade tillvägagångssätt, tillsammans med en stark arbetsmoral, ger oss möjlighet att ta fram det perfekta resultatet för varje projekt. Vi är övertygade om att en viktig del av den perfekta planen är en god samverkan med våra kunder och vårt nätverk, och vi ser fram emot att arbeta med dig för att förverkliga din investering eller byggprojekt.