Hällebäck 1:123

Stenungsund

Kostnadseffektivt, smart och genomtänkt! Klassiskt hus med en touch av modern stil! 1,5-planshus med inredd övervåning och en bostadsarea på 183 m².

Utformning

Utmaningen bestod i att skapa ett hus med en privat sfär på en begränsad yta. Med sin placering i slutet av Gullvivevägen fanns direkt insyn som fick förebyggas. Tomtens storlek var räknad till strax över 700 m², och tillsammans med vår kund lyckades vi uppföra en byggnad med en stor och öppen umgängesdel i husets mitt som ger kontakt med entrésidan och trädgården. Med ett stort vardagsrum och 4 sovrum finns det plats för en växande familj år framöver! Sovrummet i bottenplan kan även inredas och användas för kontor.

Inredning

Planlösningen präglas av en stor och öppen umgängesdel i husets mitt som ger kontakt med entrésidan och trädgården. I bottenplan finns även ett sovrum som också kan användas för kontorsändamål. Vardagsrummets fönster & dörrar går ända ner till golv för ett större ljusinsläpp och kan genom skjutdörrar öppnas upp för vädring samt direkt åtkomst till uteplatsen. På det övre planet hittas rum för nöje såväl som sovrum. Barnens sovrum skiljs åt från föräldrarnas som har en egen Walk- in Closet. Det gemensamma badrummet ger plats för dusch och badkar.