Hegart 6

Uddevalla

Svenska Kyrkans Löneservice har precis genomgått en totalrenovering och ombyggnad av sina kontorslokaler i Uddevalla, och resultatet är fantastiskt. En modern och harmonisk arbetsplats som präglas av naturliga material och integreras med omgivande miljö. Vi bjuder in er att ta en titt på hur denna renovering har förvandlat Svenska Kyrkans Löneservice lokaler till en plats där trivsel och produktivitet går hand i hand.

Projektet

Uppdraget omfattade flera delar, inklusive att ta fram bygghandlingar och ta på sig rollen som kontrollansvarig för projektet. Wigroup hade också ett ansvar för att visualisera om- och tillbyggnaden i VR enligt beställarens vision och mål. Genom att använda den senaste tekniken och expertis inom visualisering skapade Wigroup en virtuell miljö som gjorde det möjligt för beställaren att se hur de nya kontorslokalerna skulle se ut på ett realistiskt och detaljerat sätt.

Målsättningen

Totalrenovering och utbyggnad av befintliga kontorslokaler inkluderade en öppen terrass som integrerades med ytterligare arbetsplatser och en atriumgård. De nya och moderna arbetsplatserna rymmer 80 anställda och präglas av naturliga material som trä, glas och sten. Projektets arkitekt arbetade även för att bevara och behandla den befintliga stenfasaden och tegelväggen för att skapa en kontakt med omgivande miljö och öppen himmel.