Överby

Lanesund

Upptäck det senaste arkitektritade huset som tar andan ur dig! Denna fantastiska villa i Lanesund Uddevalla är ett underverk av design, utformat av de legendariska Wigroup arkitekterna som ett signature house. Varje material och funktion har valts ut noggrant för att skapa ett verkligt signature house.

Utformning

Det är uppenbart att kunderna har haft utformningen i åtanke, och resultatet är en imponerande anpassning som fångar uppmärksamheten hos alla som ser den. Villan är utformad så att den smälter in i omgivningen, där det första våningsplanet speglar de omgivande sten- och bergspartierna och det övre våningsplanet skogs- och träpartiet i periferin.

Interiören i villan andas en naturlig känsla med användningen av naturliga material. Köket är utrustat med en stenskiva som ger en robust och rustik känsla. Ståltrapporna mellan våningsplanen ger en modern touch samtidigt som de harmoniserar med husets industriella inslag. Invändigt används träpaneler för att skapa en mysig och varm känsla, vilket skapar en välkomnande atmosfär.

Hållbarhet

Men det som gör denna villa ännu mer imponerande är dess hållbarhetsaspekter. Trots dess vackra träfasad, har kunderna prioriterat miljön genom att välja produkter från Superwood, vilket resulterar i en fasad som leker med naturen och åldras med tidens patina. Samtidigt har den unika genomimpregneringen begränsad miljöpåverkan.

Och med bergvärme i huset, är det inte bara vackert utan också säkrat för framtiden. Villan skapar goda förutsättningar för morgondagens krav på energi och klimatkrav. Denna villa är enastående på alla sätt och är ett perfekt exempel på hur design och hållbarhet kan samarbeta på högsta nivå. Med hisnande panoramautsikt, är det svårt att glömma upplevelsen av denna villa.